Marie i Japan - mandag den 20. januar 2003


Tilbage

Bjørn passer de 2 små og tøserne skal til keramik fra 11 – 14 – med frokost. For 2.500 Yen + tillæg.

Det tog en time i tog med et skifte og med taxa det sidste stykke, da Reiko ikke var sikker på, om hun kunne finde det. Vi kom i god tid og der var 2 andre på holdet. Vi fik nogle praktiske drejeskiver og så var der bare om at få rullet en bund uden lufthuller.

Så skar man den ønskede størrelse. Lettede kanten ved at bukke op hele vejen rundt. Så rullede vi pølser og satte på. Glattede og glattede med fingrene. Efter en time og 45 minutter, var vi færdige med leret og gik over til frokosten. Det var et ganske fint arrangement. Vi skyndte os hjem, da Bjørn skulle på arbejde. Vi fik dog tid til at købe nogle kager, som Diana også gav. Så vi siger tak til Diana – Reiko, som vil tage vores lerting med til Danmark til sommer.

Jeg havde mailet til Alex og ungerne, at jeg gerne ville chatte med dem kl. 15:15 – lig 7:15 i Danmark. Vi skrev i 35 minutter – så fik de vist travlt. Vi spiste kager og vaskede tøj til vores kur-ophold.

Inge, Kasper og jeg gik ned for at handle. 350 kr. kostede det. Men så havde vi også både morgenmaden og aftensmaden (boller i karry). Vi købte både hakket gris, okse og kylling. Det var dyrt. Vi blev faktisk enige om, at det ikke var meget dyrere at gå ud og spise her – end selv lave mad. Boller i karry – det blev godt.

Bjørns sidste elev aflyste, så han kom hjem til spisetid. Vi brændte den første CD. Nu er det så spændende om det video, jeg har optaget på Bjørns videokamera, kan ses derhjemme.

1